Harry the sailor!

maj 23, 2011
Vi gjorde en resa till och ifrån Bornholm med Harry. Som väntat var han hur cool som helst. De som vi köpte båten av letade fram en filt han kunde ligga på. Han fick hundgodis och glass på Royal Copenhagenporslin. När vi seglade från Bornholm till Ystad, ca 7 timmar, sov han hela vägen. Han tyckte nog det var lite kymigt i början men var hur lugn som helst. På det gamla fårskinnet hemifrån och tätt intill matte så är det inte så jobbigt. 🙂
När vi landade i Ystad så var det full rulle. Mycket spring i benen och lika glad som vanligt. Sova på båten är inte ett problem bara man får sova tätt intill husse och matte.
Ytterligare 9 timmar ombord med kissepaus direkt efter Falsterbokanalen och sedan till Limhamn. Havet gick sannerligen i vågor och det var rätt tufft men Harry reagerade inte alls. Go och gla´ kexchokla´! Busa med kompis i hamnen och sedan en lång promenad. Sen sov vi gott allihop.
Nu är vi hemma och Harry dök direkt på fårskinnet på soffans ryggstöd. Skulle tro att han sover tills imorgon. Han är helt underbar att ha med sig, lika glad och lydig oavsett vad som händer. Finner sig i allt och kan både äta och sova på de mest underliga ställen.
Jag kan inte räkna alla människor som stannat och pillat honom under hakan och tyckt att han är det sötaste som finns. Det är förvånande hur många taxmänniskor det finns där ute!
 
Här några bilder från ett fantastiskt Bornholm:
 
Helen&Jerker&Harry

Inlindad i en filt och allt är lugnt.

SnyggeHarry i sin flytväst.

Harry sover gott på mattes lusekofta.

4 Responses to “Harry the sailor!”

  1. Vilket äventyr för Harry!! Låter jättehärligt 🙂

  2. Det var det sannerligen. Men han tar det som han brukar; go och gla´ kexchokla´. 🙂

  3. Åh så söt han är! 😀 Gosis..

  4. Snyggaste i hela hamnen! 😉

Leave a Reply