Lilla Edall…..

augusti 31, 2009

……………letar fortfarande efter en husse och matte, gärna vars favorit sysselsättning är härliga skogspromenader! Edall vill gärna bli kantarell söks hund 🙂 Så här fina kantareller och goda mackor, kan stoltsera på ert bord näsa höst kanske……… om Edall får flytta hem till er!!!

0

Söta Harry….

augusti 29, 2009

….skickar en hälsning från Stockholm. Husse och matte säger  -Harry blev klart vår nya ögonsten när han kom! Världens gladaste lilla kille faktiskt – och snällaste! Han är väldigt social och gillar andra hundar mycket och människor och det mesta, han lärde sig simma i sommar! Jätte kul att höra, tack så mycket för korten […]

0

Hälsning från Daisy…

augusti 29, 2009

…….med familj i Skåne. Kul att höra att ni haft en härlig sommar med Daisy.  Familjen Norberg säger: – Vilken skatt hon är!  Vi har stor erfarenhet av hundar i allmänhet och taxar i synnerhet- och maken till fantastiska hundar har vi aldrig sett! Så lätta att ha att göra med! Verkligen kul att höra!! 🙂

0

I dag har vi……….

augusti 29, 2009

………………städat i garaget hela dagen, vi till och med fikade där så vi inte skulle ledsna på städandet 🙂 det är första gången vi fikat i garaget, men det funkade finfint!! På slutet blev vi lite fnissiga och flamsiga allihop, så vi bestämde att fortsätta i morgon.

0

Visst sätter man……….

augusti 28, 2009

………………..det finaste man har på bordet! 🙂 Baldur visar stolt upp sig hos husse och matte i Svappavaara. Tack för bilden på Baldur!

0

Tyra – Flora har…..

augusti 28, 2009

………… nu flyttat till sin nya familj! Lycka till med den lilla 🙂

1

Tid för …..

augusti 28, 2009

……………….äpplemos, gott att ha till vintern. Vi har även kokat plommonsylt 🙂

0

Pipino…..

augusti 28, 2009

……………gottar sig i soffan, så som alla ”pinnar” älskar! Tack för kortet på Pipino 🙂

0

Hälsningar från Lack…….

augusti 27, 2009

……………Heesa Meesas Blökk Frá Golf på Gotland, där han tränas för att bli tryffelhund 🙂 På vintern bor han i Stockholm. Tack för det fina kortet på Lack och husse!

0

2009:års valpträff……

augusti 26, 2009

……..går av stapeln lördagen den 5 september kl 12.00 i Löstorp 🙂 Om ni inte fått brev eller mail får ni höra av er! Tel 0705-846538 eller veronica@hundringen.se Hjärtligt välkommna!

0