Bosse hälsar många kramar!

augusti 27, 2016
0

…. tänk att det kan bli så rätt.

augusti 27, 2016

Nu har fina lilla Nanna, Heesa Meesas Nanna frá Shallow bott hos mig i två månader, tänk att det kan bli så rätt. Hon är så härlig, hur klarade jag mig innan hon kom in i mitt liv?  🙂 .

0

Gillar alla som hon känner, både människor, hundar……

augusti 27, 2016

Hej! Här kommer en hälsning från Fidla, eller numera Filla. Allt funkar bra här. Filla är en glad hund med stor integritet. Gillar alla som hon känner, både människor, hundar, hästar och katter 🙂 Hon hänger med på allt i både vardag och fest. Älskar att vara i stallet där hon försöker leka m shettisarna. […]

0

Ante & Klara

augusti 27, 2016

Lördagsmys/Kram .

0

Tack för en underbar stor, liten hund :)

augusti 27, 2016

Hej Veronica. Här kommer lite bilder på Gildra (arbetsnamn Vera) Hon var jätteduktig på fjället och att bo i tält passade henne utmärkt då alla var på hennes nivå. Tack för en underbar stor, liten hund 🙂 Med vänlig hälsning Lotta och Johan .

0

Stockholmshundar i ur och skur

augusti 25, 2016

Hej Veronica, Bifogar en bild på Daisy. Den är tagen på dagiset, Stockholmshundar i ur och skur som är ett utomhusdagis ute på en hästgård där hundarna går tillsammans i jättestora inhängnader med olika avdelning med lek, hoppmatta, sov, agilitybana, en sjö där de ibland badar etc och så lite enskilda utrymmen för hundra som […]

0

Hälsning från Bruni…

augusti 24, 2016

Hej Veronica 🙂 Skickar en hälsningar från vår älskling Bruni som är full av hyss!! .

0

Här är Jussi och Jeppe på äventyr….

augusti 23, 2016

….i Hardangervidda, hälsar Lars & Ola 🙂 .

0

Hälsning från Angus

augusti 23, 2016

Hej! I morgon fyller jag 12 veckor! Börjar bli stor nu och jag är nästan helt rumsren.Skäller högt när jag vill ha mat och gå ut.Trivs jätte bra med Viggo! Han är jätte snäll! Allt går så bra här och jag trivs jätte bra! Nos puss från Angus 🙂 .

0

Hipp hipp

augusti 21, 2016

HURRA till Celina och Bagges valpar som fyller 6 år i dag!

0