Snart blir det att dra till havs……

maj 31, 2009

Fast förs får man ju provköra så att allt funkar………… och jag…  motorn starta på fjärde försöket, mycker bra. Inte utan att man längtar ut till våra härliga kobbar och skär nu! Here we come!!! Så här härligt hade hade vi det förra sommaren, vi hoppas på en lika fin sommar i år!

0

Härlig dag i solen….

maj 31, 2009

I går hade vi tjejer en heldag med promenad, vin och god mat i solen! Strandpromenaden är en gång & cykelväg som sträcker sig från Skalbankarna i östra Uddevalla genom centrum och vidare längs kusten till Lindesnäs totalt 9,3 km lång. En helt underbar dag, tack för väldigt trevligt sällskap!

0

Grattis!….

maj 31, 2009

till framgången på utställningen med Zol ”Heesa Meesas Fancy Gold Mia” och Gulli, stort GRATTIS till er!! Ni är mycket stiliga!

0

Lite nya valpbilder…..

maj 29, 2009

Här kommer lite nya bilder på ”pinne”-valparna, så söta så!!

1

Andra bullar….

maj 28, 2009

I dag har vi haft bullbak, ett glas kall mjölk och nygräddad bulle när man kommer från skolan är ju inte helt fel! Visst är det hur kul som hälst att baka!!!   Jag bakar gärna på längden och tvären…..

0

Regnet överfaller…..

maj 27, 2009

I går skulle vi passa på och ta lite kort när vi koppel och ”stå fint på bordet” tränade Femman och Holly, då öppnade sig himmlen och regnet öste snart ner, så det var bara att snabbt sätta sig i regnskydd. Men vi hann ta några bilder, inte så bra men ändå 🙂  Det blir till att göra […]

1

Kompisar…..

maj 27, 2009

Dino, Heesa Meesas Tag It Right och Zing-Zing, bästa vänner latar sig i Stockholms härliga sol, ser väldigt skönt ut! Tack för bilderna!

0

Hälsning från Tessie…..

maj 26, 2009

Lilla söta Tessie, Heesa Meesas Dimmalimm Frá Leon med sin kompis Milou. Tack för dom jätte fina korten!

0

Valparna som man knappt kan slita sig ifrån!!!!!!

maj 25, 2009

Jag vill dela med mig…………och att ni skall få en glimt av vad jag upplever när jag sitter lika betagen som vanligt och bara njuter av dom små………jag känner mig lyckligt lottad som får uppleva detta flera gånger varje år!!!! Titta och njut!!!

3

Yngve…..

maj 25, 2009

Tack för dom fina bilderna på söta Yngve, Heesa Meesas Dropi frá Havanna. Han ser ut att trivas med sin kompis Sture!

0