Idag är ingen vanlig dag…

maj 13, 2011

… för det är Villes födelsedag!

Här kommer en liten hälsning från Ville och mig på den stora dagen. Tänk att det redan gått ett helt år! Jag kan inte beskriva hur glad jag är för Ville och att just han är min!
Bästa taxkillen i hela världen, så glad och snäll. Och otroligt otroligt vacker.
Ville är en skön typ, tar det mesta med en klackspark och är så härlig att ha att göra med – så rätt var det är blixtrar det till i hans ögon och då är det bus på gång 😀

Födelsedagen firas med sovmorgon, leverpastejsmörgås serverad på sängen och presentöppning. Ville hade den stora turen att få en massa gott godis OCH ett alldeles eget specialuppsytt täcke på sin stora dag, viken lyx för en tax! Ett så snyggt täcke också, Ville kommer helt klart vara tuffaste grabben i kvarteret i vinter – skönt att vara kittade för kallare väder redan nu. Vi hoppas dock på en lång härlig sommar innan det blir aktuellt 😉

Ville bara tacka för denna härliga, underbara hunden. Han är verkligen mitt hjärta och stora kärlek! Kan inte tänka mig hur tråkigt livet varit utan Ville, mycket gråare och tristare helt klart.

Många kramar

Anna & Ville
 

2 Responses to “Idag är ingen vanlig dag…”

  1. Åh han är så söööööt! 😀 … och så lik Douglas på många sätt men ändå en helt annan taxkille.. så roligt det vore om de kunde få träffas ;).

    Här har det skett saker med stormsteg, Dougi har börjat lyfta på benet och har tappat alla sina mjöltänder :).

    Massa kramar från oss till underbara Ville på sin födelsedag!

  2. Tack Linn!
    Jaaa! Vi vill träffa Douglas också 😀 Hör av er om ni kommer neråt i sommar!

    Visst är det kul när de lyfter för första gången, hihi

    ram på er också!

Leave a Reply