Hälsningar från Peggy!

maj 11, 2011
Hej Veronica!
 
Vill bara höra av mig och hälsa från Peggy och mig.  Hon är världens goaste, duktigaste, finaste och lydigaste taxflicka. Jag har börjat släppa henne lös i vår motionsslinga i skogen och det går jättebra, hon kommer fint på inkallning och nonchalerar motionärer helt och hållet. Bryr sig inte om folk när hon är lös i skogen, men annars är hon väldigt social och vill hälsa på allt och alla i andra sammanhang.
 
Håller med brorsan Harrys matte att folk blir helt begeistrade. Hon charmar alla och de kommer spontant fram till oss och vill klappa och hälsa och hon får så mycket beröm för sin fina päls, både när de känner hur mjuk och go hon är och för den vackra färgen. Hon har dock börjat mörkna lite på ryggen.
 
Som du ser av bifogade bilder så går det så bra med både barnbarnen och katterna och jag litar till 100% på henne. Min katt Jippi ska ha ungar vilken dag som helst nu och den magen är go och mjuk att hänga på, kortet togs dock för några veckor sedan.
 
Jag är så glad för att jag fått en sån bra hund, för du ska veta att det hade inte varit lätt att komma efter min älskade gårdshund Trolle, som jag naturligtvis fortfarande tänker på med kärlek och saknad.
 
Många hälsningar från oss i ett sommarfagert Mölndal,
Janet och Peggy
  
  
 

One Response to “Hälsningar från Peggy!”

  1. Vad fin hon är, Peggy! Hon ser lika len ut i skinnet som Harry är 🙂

Leave a Reply