Hälsningar från Harry!

maj 9, 2011

Hej!
 
Träffade en kvinna igår som sa att hon ska börja med taxuppfödning när hon går i pension. Hon kröp nästan ner i cykelkorgen och ville lyfta upp Harry och riktigt känna på honom. Jag stod beredd ifall hon skulle springa iväg med honom på armen. Jösses, den hunden är mitt hjärta!
Nu ska han bli skeppshund, vi har köpt segelbåt! 🙂 Det ska bli underbart och jag är helt säker på att en viss Harry står och tuffar sig längst ram i fören och visar vems båt som är vems.
Egentligen vill jag bara säga; vi är så himla nöjda! En trygg och glad hund, och så himla snygg att vi blir stoppade på gatan.
 
Hoppas det blir en taxträff, det skulle vara roligt att träffa de andra taxmänniskorna.
 
 
Ha en skön sommar!!!
 
Bild från igår i fina cykelkorgen när vi gick längs gågatan. Herregud vi höll på att aldrig komma fram! Ooooo, aaaa, men herreguuud, har du sett,  osv osv osv. 🙂 en hel uteservering stannade upp och bara liksom oooade 😀
   
   

2 Responses to “Hälsningar från Harry!”

  1. Vi hoppas också på en ordentlig taxträff i sommar!! Stilige Harry, han verkar vara en skön kille. Vi blir också stoppande en hel del av folk som vill hälsa på den fina taxen 🙂 Det de inte räknat är att få en glad italienarvalp i ansiktet när de böjer sig ner… 😉

  2. Tack Anna, skön är han. På alla vis. 🙂
    Ville är också så himla fin! Vilken tur vi har som fått chansen på dessa gosedjur. Pussa Ville och gratta från Harry och mig!

Leave a Reply