Grattis Grattis

maj 7, 2011

till Sara och Cing-Cings kull som fyller 4 år i dag!

4 Responses to “Grattis Grattis”

  1. Vintra tackar och bockar! 🙂 Tänk att hon redan är 4 år… Inte klokt vad tiden går… Hon har firat med lite leverpastej och mycket bus idag. 😉 Isis är inte en lika stor finsmakare som Vintra – igår hittade vi henne med en ödla som var halvt uppäten… Urk. 🙂 Men vem vet, det kanske är en ren delikatess.

    Kram från oss!

  2. Grattis Vintra!
    Haha, ödla var ju ändå ganska avancerade grejer – mina grabbar brukar nöja sig med daggmask och sånt. Men det kanske kommer det med;) Det är härligt att vara hundägare! Tänk så mycket äckel man grävt ur glupska hundmunnar 😀

  3. Grattis 🙂 Harbajs är bästa delikatessen enligt Hugo 😉

  4. Tack, Anna, Ville och Elton & Anna, Johan och Hugo! 🙂 Daggmaskar har nog aldrig våra försökt sig på, men när Vintra var valp fångade och slukade hon en skogsmus med hull och hår…. Hon kom tillbaka supernöjd och glad, men husse kom tillbaka med henne med ett mörkt uttryck i ansiktet… Well. Vad kan väl vara bättre än färskt svenskt kött? 😉 Harbajs är annars en favvis här också – och det går ju knappast att hindra dem från att äta det… Nåja, de får väl ha lite cred för att de faktiskt lyckas fånga så snabba djur som möss och ödlor… eller? 😉 Hihi. Absolut härligt att vara hundägare!

Leave a Reply