Hälsningar från Snorpan!

mars 1, 2011
Hej
 
Här kommer hälsning nr 2 från Jara, Snorpan, Kajsa Kavat, …. kärt barn har många namn 🙂  
Jara är verkligen en kaxig tax, helt orädd och ordspråket ” kommer kallad, men ej strax, ty född till slav är ingen tax” stämmer väl. Allt är på hennes villkor: Jara vill, Jara skall, Jara behöver…..Och samtidigt så ljuvlig och mild, hon kommer undan med mycket med sin uppsyn. Inte lät att vara en konsekvent ”mamma” då…..
Hon håller på med sina kuttrande ljud, särskilt när hon är glad.
 
Äter fortfarande som en häst, har dragit ner det till 3 mål om dagen, hon föredrar dom andra hundarnas Doggy Light, kanske tur med den aptiten. Finns inget värre än en fet tax
 
Hon börjar få lite respekt för hästarna, Inte det lättaste när hon är så modig. Har varit tvungen att kasta smågrus för att skrämma henne, livrädd att hon springer in till mina Pop Corn till hästar. Vi får hoppas att våren kommer snart, Jara reser ragg och fryser hela tiden. Skäller bestämt vid dörren ”SLÄPP IN MIG!!!” Regn ska vi inte prata om, då blir man ju blöt om tassarna #Blääää
 
Ha en bra dag
/Lola

2 Responses to “Hälsningar från Snorpan!”

  1. Söta lilla Snorpan 🙂

    Douglas (brorsan) äter också som en häst (och växer likaså) så jag ökade lite då jag trodde han svalt, haha, men nu verkar det ligga på en lagom nivå.. för fet tax ska man akta sig för som sagt.

    Vore kul att höra lite mer om Snorpan då Douglas är min första tax. Hör isåfall av er på linn.niska@gmail.com.

    Nu ska vi iväg till veterinären och ta sista vaccinet 🙂

  2. Men halleda så söt! Översta bilden är underbar! Och black/tan? Som våran Harry! 🙂
    Känner igen det där att tränga sig på och vilja sova nära. Harry ålar sig intill katten och försöker ligga tätt. Katten tycker mest att han är jobbig. Blänger. Slår med tassen. Men om han (katten) är nymornad finns inget bättre än att Harry tvättar honom i hela ansiktet. Det gör mig så glad att se hur katten ”stångas” med Harry för att han tycker det är mysigt. Men det är alltid på kattens premisser. Är det klart är det klart och Harry får sig en vinge för att han inte har vett att sluta i tid.
    Ska skicka bild till Veronika.
    Hälsningar från oss!

Leave a Reply