Valparna som man knappt kan slita sig ifrån!!!!!!

maj 25, 2009

Jag vill dela med mig…………och att ni skall få en glimt av vad jag upplever när jag sitter lika betagen som vanligt och bara njuter av dom små………jag känner mig lyckligt lottad som får uppleva detta flera gånger varje år!!!!

Titta och njut!!!

3 Responses to “Valparna som man knappt kan slita sig ifrån!!!!!!”

  1. Åh, vilka fina bilder! Vi är så glada att du delar med dig, så vi också får se de små sötnosarna njuta av sin mat. 🙂 Och vilka underbara bilder på Kate, hon är verkligen vacker. Vi hoppas nu på att veckorna kommer att gå fort tills vår lilla får komma hem till oss!

  2. Åh, så fina valpar!
    Kate är fantastiskt vacker..

    /Annie, Borås

  3. De er så fantastisk vakre. Jeg gleder meg til å se de!
    Hilde-Marie, Oslo

Leave a Reply