Hälsning från Peggy!

maj 25, 2010

Hejsan!

Nu har vi haft lilla dockan här snart i 1 vecka och hon sköter sig så fint. Hon äter bra, både blötmat och torrfoder med god aptit. Hon sover hela nätterna utan att väcka mig. Jag har legat på soffan i första våningen med henne i 4 nätter, men eftersom hon är med mig hela dagarna och katterna är vana att ligga hos mig i sovrummet på andra våningen så ville jag inte att de ska bli alltför mycket ”bortträngda” av lilla yrvädret utan tänkte att hon skulle ligga i sin hundsäng under matbordet i köket på första våningen även på natten och det har gått jättebra i natt, hon har inte varit ledsen alls utan sovit tyst och fint. Glad blev hon naturligtvis i morse när jag kom ner J, det är ju ett bevis på att hon känner sig lugn och trygg med oss här. Hon ylar inte heller när jag stänger in henne, vilket jag måste göra ibland. Det är skönt !

Hon har utvalt Zimba som sin favorit. Han är så cool och springer inte undan för henne längre, utan hon får pussa honom och göra sig till på alla sätt. De andra katterna är fortfarande avvaktande och fräser, men jag har varit med dem mycket och hutar åt henne när hon gör sina race efter dem. Jag har gott hopp om att vi ska klara av detta för jag tycker att hon hör upp på ett bra sätt. Kattungen är helt lugn och honom pussar hon tufsar till så han är alldeles blöt och finner sig.

Vi har varit utomhus nästan hela dagarna i det fina vädret så en del kiss och bajs har gjorts då, men riktig kläm på att det ska göras ute har hon inte ännu och det är ju inte så konstigt.

Peggy hälsar så gott till alla i Kareby – puss, puss

/Janet

Leave a Reply