Brev från Làra fast jag heter numera Frigg

juni 20, 2020

Jag har det bra hos mina nya ägare. Här får jag springa fritt och sova i sängen. Ibland har jag små hyss för mig som att bita sönder allt toapapper. Men det gör inget för de köper nytt hela tiden. Lämnas till min mattes mamma på dagarna där jag och katterna verkar trivas ihop. Vi brukar leka en lek och de är att jag springer efter dem och tar tag i deras svans. Men de var ett tag sedan jag såg katterna nu. Sedan har vi dessa stora hemska saker som de kallar ”Häst” Inget för mig vill jag säga men jag kan nog vänja mig så länge mattes mamma har morötter då ställer jag upp. Blivit vän med grannflickan på 3 år och hon vinkar och säger ”Hej då” till mig varje gång matte kommer för att hämta mig.
Vill bara säga att jag har det väldigt bra 🙂

Hälsningar Frigg!

Leave a Reply