Nisse är verkligen en underbar vovve..

juni 20, 2020

Hej Veronica!

Nisse kom ju till oss i början av augusti och sen dess har våra liv fyllts av denna underbara valp som ger så mycke kärlek men också ser till att vi håller igång på ”gamla dar”. Han är vår första hund o vi har fått lära oss mycke men också träffat så mycke nya människor och deras hundar som vi aldrig skulle gjort annars.Nisse är fortfarande en lugn och cool kille men protesterar högljutt när vi pratar i telefon, läser tidningen eller helt enkelt bara sitter, det gillar han inte!

Nisse är verkligen en underbar vovve och vi kan inte tänka oss hur det skulle va utan honom 🙂

Det skulle va roligt Många hälsningar och voff från

Agneta, Ingemar och Nisse

One Response to “Nisse är verkligen en underbar vovve..”

  1. Underbar 🙂

Leave a Reply