Hälsningar från Malte 6 månader, i Stockholm!

mars 25, 2020

Hej Veronica,

I lördags blev det en lång färd hem i bilen tillsammans med min nya familj. Jag kände mig ganska lugn, vi stannade för korta pauser och för att gosa lite. När vi väl kom hem åt jag kvällsmat och somnade sedan gott i min alldeles nya hundsäng, bredvid mattes sida så klart. Dagarna har gått fort och jag känner mig hemma då jag får många pussar och kramar. Vi har rutiner för mat, promenad och lek, men jag är väldigt lugn för det mesta. Att somna i soffan när matte och husse sitter med är nog det bästa jag vet, känns tryggt. Det är lite mer ljud och bilar ute på promenaderna nu, men jag sköter mig exemplariskt och väldigt moget när bilar och människor susar förbi. Hissen i fastigheten till våning 3 behöver jag däremot träna på lite mer, den verkar vara läskig men ofarlig. Ibland går jag in själv och ibland får jag hjälp.

Matte och husse är väldigt glada över att jag är hemma nu, dom övar med mig en kort stund om dagen och jag får godis då och då.

Vi hörs snart igen 🙂

Varma hälsingar,

Malte

Leave a Reply