…jag kunde inte vara gladare över att få ha en så fin hund!

februari 23, 2020

Hej Veronica!
Här kommer lite bilder på Edall, eller Eddie som vi kallar honom. Det är den mest energi- och kärleksfulla hunden jag träffat. Han har oändligt med energi så fort man kliver utanför dörren. Om det inte regnar Att vara ute är bland det bästa han vet och flera timmar om dagen blir det. Där vi bor blir det spänger, ängar och små stigar att springa av sig på. Om han själv får välja jagar han sin favorit boll. Här hemma kan man varken säga boll, pinne eller åka bil utan att han blir till sig! Han är ganska blyg av sig inför nya människor och tycker andra hundar är lite läskiga. Det tar lite tid innan han vänjer sig vid nytt folk men när han gör det blir de hans bästa vän. När han inte är på äventyr i skogarna ligger han helst som en kringla under en filt och där kan han ligga hur länge som helst. Då och då tittar nosen fram. Ofta hittar man honom i roliga positioner där benen ligger åt alla möjliga håll.
Idag fyller Eddie 4 år och jag kunde inte vara gladare över att få ha en så fin hund! 🙂

Hälsningar Eddie med matte

Leave a Reply