Hälsning från Jenny & Greta i sitt nya hem!

februari 24, 2010

Hej hej!
Tänkte att du ville ha en rapport om hur det går med Greta! 🙂

Hemresan gick väldigt bra, hon gnällde bara lite de första minuterna men sen sov hon nästan hela vägen hem! Och hon var inte alls reserverad och blyg i sitt nya hem utan ville titta överallt och provtugga på spännande saker, typ stolsben.
Natten gick också väldigt bra, hon sa till när hon behövde gå på toa och så har det fortsatt de andra nätterna också, jättebra! Tyvärr så får hennes toalett vara inomhus ett tag till, eftersom det är så kallt ute och så ofantligt mycket snö! Fast hon brukar få följa med ut när jag hämtar posten, men sitter då innanför jackan och verkar nöjd med det.
Hon älskar verkligen att sitta i knät! Så fort man satt sig på golvet så hoppar hon upp och gör sig hemmastadd, det är så mysigt! Och lite roligt är det också för ibland kan hon ligga med halva kroppen kvar på golvet men då lyfter hon tassarna från golvet och på så sätt verkar hon tro att hon då är i knät! 🙂

De första två dagarna var hon väldigt lös i magen som du sa, fast hon precis varit vid tidningarna så kunde det komma 5 minuter senare igen så det kändes jobbigt för henne. Men nu är hon bra i magen igen och behöver inte alls gå lika ofta. Äter bra gör hon också så det känns skönt att allt är ok med det.

Nu längtar vi bara på att snön ska försvinna så vi kan få börja vara ute lite också!

Jag skickar med lite foton på henne som du gärna får lägga upp på bloggen om du vill!
Och tack återigen för jag fick köpa Greta av dig, hon bidrar redan med så mycket kärlek! 🙂

Hälsningar från Jenny

Leave a Reply