Precis som du sa; cool och lugn men gillar oxå mys och lek!

oktober 30, 2019

Hej Veronica!
Nu är Nisse snart 6 mån och vilken kille vi har! Precis som du sa; cool och lugn men gillar oxå mys och lek. Hur livet var före honom kommer vi inte ihåg nu…… Vi växlar mellan fritidshuset i Västervik och lägenheten i Stockholm, Nisse är anpassningsbar. Ibland blir det hundrastgården då gatorna i storstan inte är hans favo. Idag träffade jag Märta, född i mars -19, utanför mataffären här och jösses va lika dom är i färgerna! Nisse är vår stora kärlek, jag skäms inte att säga att han sover hos oss, mina tidigare sömnproblem är totalt borta. Han går valpkurs nu och sköter sig bra i klassen. Vi är noga med att han ska lyda för det mesta, då blir vardagen lättare.

Hoppas allt är bra med dej och alla dina vovar.

Voff o kram från
Agneta och Ingemar

Leave a Reply