Vi älskar vår lilla familjemedlem så mycket!

juni 20, 2017
Hej Veronica!
Nu har vi haft Lumi i snart 5 veckor. Hon växer för varje dag som går och lär sig nya saker hela tiden. Lumi har latat sig i solen i veckan när sommarvärmen äntligen nådde oss här i norr. Allt går framåt varje dag för henne. Sitt och ligg lärde hon sig redan första veckan vi hade henne. Nu övar vi på att ha henne lös och hon är verkligen duktig och lyssnar (oftast) när vi ropar. Lumi har några hundkompisar hon brukar busa med, både stora och små och hon kommer överens med alla. Det går i 100 knyck när hon busar och de andra hundarna hinner inte riktigt med den höga farten. Lumi är riktigt tuff och framåt tjej som ständigt är nyfiken på nya saker. Vi älskar vår lilla familjemedlem så mycket 🙂
Här kommer lite bilder från i veckan.
.

Leave a Reply