Hälsning från Chanel och matte!

november 25, 2009

Hej Veronica,

Ville bara skicka en liten hälsning och berätta hur det gick på utställningen. Var ju inte så många italienare med på utställningen men själva utlåtandet för både Chanel och Inka blev ju väldigt positivt. Chanel fick bland annat utlåtandet utmärkt huvud, uttryck, hals, kroppsform, vinklar och mentalitet mm så det får vi vara väldigt glada för. Inka vann och Chanel blev tvåa, de fick samma omdöme, skillnaden var bara att Nicole fick Inka att gå jättefint. Chanel och jag får nog träna lite mer för jag fick inte alls till det där med att springa fint, blev ju helt fel med en massa hopp och skutt hit och dit…. J. Båda fick i alla fall hederspris och Inka blev bäst i ras, (fast vi var i och för sig bara tre italienare med i tävlingen… J).

Bifogar några nytagna foton med lite rosetter från utställningen och pris för genomgången valpkurs på brukshundsklubben här i Malmö. Bilderna från utställningen har Nicole i sin kamera så de får jag återkomma med.

Såg föresten bilderna på er blogg från utställningen som ni var på sist, roligt att det gick så bra och vad fint din son visar hundarna! Måste säga att jag fick ju lite blodad tand på den där utställningen så blev riktigt sugen på att ställa ut fler gånger.

Ta hand om er! Många kramar från mig och Chanel

091125_chanel1

091125_chanel2

091125_chanel3

091125_chanel4

091125_chanel5

091125_chanel6

One Response to “Hälsning från Chanel och matte!”

  1. Isis tycker att syrran är snygg och ståtlig och vill gärna träffas snart igen och busa!!!

Leave a Reply