Hon trivs jättebra på dagis, hennes bästisar där är mopsar (!)

oktober 2, 2014

Hej Veronica,

Hoppas att allt är bra. Selma som ju precis fyllt 1 år vill hälsa att hon mår fint! Hon tycker fortfarande att storstan är lite stressande, och är som gladast på helgerna då vi åker ut till fritidshuset. Där kan hon vara lös hela tiden bland skog och åkrar och koppla av ordentligt.
Hon trivs jättebra på dagis, hennes bästisar där är mopsar (!), men vi har också en del ”italienarträffar” här i Stockholm så att hon inte glömmer bort hur man umgås med långnosade hundar… Men den hon verkligen saknar är din katt! Hon blir alldeles till sig varje gång hon ser en katt, även om reaktionerna nu dämpas allt eftersom hon vänjer sig vid att alla bara fräser åt henne… Hon ser oerhört sårad ut varje gång.
Ha det gott!
Med vänliga hälsningar
Anna
.

Leave a Reply