Livlig, godhjärtad och vacker så det förslår..

oktober 9, 2013

Hej Veronica, hoppas att allt är bra med er! 🙂

Wilma har haft lite otur med bland annat ormbett på sin halvårsdag och glas i tassen strax efter det. Hon är dock en riktig liten kämpe med änglavakt, piggnade på sig illa kvickt och är idag helt återställd. Några hemskt oroliga dygn för matten dock 🙁 Nu hoppas vi att vi haft vår del av olycka!

Annars lever hon livet här hemma. Alltid pigg och glad, springer lös både i skogen och på fälten och lyssnar så fint. Hon älskar alla och alla älskar henne! Vi tränar även flitigt och är nu inne på vår andra kurs. Där har vi bland annat fått testa lite sök, lydnad och rallylydnad. Det är jättekul och Wilma är riktigt duktig när hon vill 😉 Två dagar i veckan är hon på dagis vilket är bland det roligaste hon vet. Där får hon umgås i flock med hundar i ungefär samma storlek och i alla åldrar. Har hon riktigt tur är ”lillebrorsan” Quentin (f.d Ture) där samtidigt och då blir det inte en lugn stund för någon. Fröken säger att de är som piff och puff, fast ännu sötare såklart!

Wilma är verkligen en fantastisk liten tjej och jag är så glad som får ha henne i mitt liv! Livlig, godhjärtad och vacker så det förslår. En riktig pärla!

Varma hälsningar från Wilma och Matilda!

.

Leave a Reply