Flora berättar….

september 4, 2009

Jag trivs jättebra i min nya familj… och det är kul för de har en jättestor snäll katt här också!
Han bjuder mig på fantastiskt god kattmat som är bra mycket bättre än de där hårda ”knulorna” som vi fick med oss i en påse ifrån er förra fredagen.
Men jag äter naturligtvis ”knulorna också… annars blir matte och husse så sura!
Har lärt mig att gå ganska prydligt i koppel… har varit tvungen, för de tar ut mig på gården hur många gånger som helst, ju … jag ska visst kissa och bajsa ute, säger de… ( tycker själv bäst om att bajsa i köket… det är så kul när matte torkar upp med papper och trasa och så sprejar hon golvet med något som luktar gott) Sover gör jag hela nätterna, det är bra för då har jag ork att busa nästan hela dagarna!
Har fått nya kompisar… en Greyhoundvalp, en jättestor gammal Schäfer och två små vita ulltussar som ska föreställa någon form av pudlar.
De bor alla på våran gård… har sett att det finns fler hundar också, men matte och husse säger att jag får vänta med att träffa fler tills jag blir vaccinerad i slutet på september!
Människorna på gatorna här i Göteborg är lite konstiga… de skriker till och klappar ihop händerna och blir liksom lite fåniga i sina rörelser när de ser mig!
De säger att jag är det sötaste de har sett!!! Och att jag kommer att göra succé här i Linnestaden, vad de nu menar med det!?
Har fått ett regntäcke som är kamouflagemönstrat, känner mig så himla tuff i det… som värsta farliga kamphunden… fniss…
Och så har äldsta ”lillhussen” kommit hem på besök… då ligger han och jag i soffan och zappar framför TV:n … mysigt!
Den näst äldsta ”lillhussen” kommer hem ganska ofta och tar ut mig på promenad… och då busar vi jättemycket… han är kul!
Tvillinghussarna och deras kompisar leker mycket med mig och kastar boll och andra leksaker!
Matte och husse är lite trötta efter en hel vecka med mig, säger de… men vadå, de ska inte klaga, tycker jag… jag sover ju som sagt var hela nätterna och det får väl dom med göra så de orkar med det dagliga livet!Voff voff på er!

Hälsningar från FLORA

 

Leave a Reply