Den där lille taxen är det bästa som har hänt oss!

november 9, 2012

Hej!

Här rullar livet på och tiden bara rinner iväg. Harry har hunnit med en massa i sommar. Seglat, sett tumlare, hittat nya danska kompisar, lärt sig ett och annat och vuxit till sig lite.
Den där lille taxen är det bästa som har hänt oss!

Trevlig helg önskar vi!
Harry, Helen och Jerker

5 Responses to “Den där lille taxen är det bästa som har hänt oss!”

  1. Härligt att se vackra Harry 🙂 helt otroligt fin är han lillkillen!!

  2. ..å vilken bra passande tröja han ser ut att ha! Sitter ju som en smäck 🙂 tycker att d är lite svårt att hitta bra tröjor till Myra.. Var har du köpt den?

  3. SöteHarry, han är fin han 🙂

    Melica, i Helens frånvaro kan jag svara på frågan om tröjan. Jag undrade nämligen detsamma förra vintern 😉 Equafeece.co.uk – taxstorlek. (Storlekstabellen är lite svår hos dem bara, Ville drar den minsta 🙂 Älskar tröjorna, sitter som en smäck (när man väl fått rätt storlek) 😀

  4. Hej!

    Harry hälsar och tackar, mycket nöjd med kommentarerna 😉

    Anna har koll, jag minns inte vilken storlek jag köpte men Harry är lite större än Ville. Vi är mycket nöjda med tröjan, eller jag är. Det krävs lite lock och pock för att få Harry att gå ut eftersom han vet att tröjan åker på…
    Annat som är bra med tröjorna är att de är ganska tåliga och blir inte genomvåta när det regnar. Skyddar bröst och mage väldigt bra! Snabbtorkande dessutom. Vi har många grusvägar här men jag låter den torka på elementet tills nästa tillfälle. Då skakar jag bara av den så är den fin igen. Lycka till med ditt tröjköp!

  5. Å tack snälla ni för tipps å info! 🙂 kommer nog faktiskt ihåg det nu när du säger det Anna, sen förra vintern.. Men det hade jag helt glömt bort! Nu ska ja däremot kolla upp å beställa :)) vov vov så länge!

Leave a Reply