Gott till fikat…
november 19, 2021
Frisk och god Annanas paj, lätt att göra och super god till teet 🙂
Pajdegen:
200 gr smör
1 1/3 dl socker
4 dl mjöl
1 1/3 tsk bakpulver
Fyllningen:
1 Ägg
0,5 dl Socker
1tsk Vaniljsocker (vispas)
rör ner: 2 dl crem frech
1burk krossade annanas (väl avrunnen)
Börja med att blanda ihop ingridienserna som hör till botten ordentligt, lägg i en pajform. Botten behöver inte förgräddas. Efter att botten är klar så börjar du med att röra ihop resten av ingridienserna i en bunke. När de är klart så är de bara att hälla över fyllningen i pajformen. Sedan in med de i ugnen. Ugnen skall stå på 175grader. Och pajen skall gräddas i 35-40min.
Kan serveras med lite vaniljglass, men är god som den är också.
Leave a Reply