Världens snällaste sötaste Boris :)

maj 31, 2012

Hej!

Allt går bra här hemma, skulle nog inte kunna bli bättre, dom tar så väl hand om varann och leker och stojar hela dagarna, Boris har lite förkärlek till mina golvblommor så ibland hittar jag ett X antal leca kulor hela lägenheten, men vad gör de om 100 år? 😉 Dom små liven skänker mig mer glädje än något annat, och satt senast igår och tänkte för mig själv, vilka underbara hundar jag har, och vilken tur att just JAG får äran att äga dem och se dom växa och bli gammal, jag står med innerligt hopp om att dom kommer få leva ett friskt liv, och av att döma idag blir dom nog vääääldigt gamla 😉 Nätterna spenderar Boris helst liggandes på rygg brevid mig eller ihopkringlad med Harry. I helgen väntar det en helg uppe i Hälsingeskogarna, hoppas dom tyckeratt det ska bli lika skönt som jag tycker 🙂 Där finns det en hel släkt som väntar på att få se lilla Boris 🙂 Skickar med lite bilder vi tog härom veckan 🙂

Hoppas ni har det bra, och att sommaren blir underbar med massor av sol !

Mvh Maria

Leave a Reply