Hälsningar från Milo & Malte!

januari 11, 2012

Hej Veronica, vill bara berätta att vi har det bra och att lille Tage som vi bestämt oss för att kalla för Malte, eftersom det passar så bra ihop med Milo (hoppas det inte blir för mycket förväxlingar med söte lillebror som ju heter Malte). Vår lille Malte är en riktig goding, så kelig, mysig och busig. Han sover som en stock hela natten, busar och härjar en del med storbrorsan Milo som är överlycklig för din nya kompis (även om han minsann inte tänker dela med sig av leksakerna, dock svårt att få in tre bollar i munnen samtidigt) Han blir bekymrad om Malte piper till,  de ligger och har det så gosigt tillsammas i timtal. Han är ett riktigt matvrak, och är det inkomster så är det ju utgifter…  Det känns som vi gjorde helt rätt att köpa lille Malte! Det här kommer att bli kalas!
 
Tack Veronica!
Kramar från hela stora familjen
 

3 Responses to “Hälsningar från Milo & Malte!”

  1. Så söt han är! Fjärde bilden är underbar, så fina tillsammans 😀 Lycka till nu, hoppas vi får se honom i verkligheten någon gång!

  2. Helt fantastiska bilder! Vi ska se till att Pedro syns på bloggen snart också.

    Tack så mycket Veronica för det väldigt givande samtalet idag. Pedro är som förbytt!

  3. Anna: Tack! Hoppas också vi kan ses framöver!

    Anders: Hoppas det går bra med brorsan! Blev så nyfiken om vad som gjorde Pedro förbytt… Hade varit kul att ha kontakt emellanåt, maila gärna till morgan.cilla@bredband.net
    Lycka till med er sötnos!

Leave a Reply