Hundhalsband HUNDRINGEN.se!

december 25, 2011

Nu äntligen 🙂  lanserar vi halsbanden HUNDRINGEN.se, som passar till Italiensk Vinthund & Tax perfekt, eller annan ras i samma storlek,  i en bred och skön modell.

Halsbanden HUNDRINGEN. se är gjorda i ko och fårskinn, inget halsband är exakt likadant som något annat vad gäller färg och utsmyckning, modellen är däremot densamma. Halsbanden passar från valp till vuxen. Låt din hund glänsa i ett vackert halsband både till vardags och fest.

Här är några av halsbanden provade på våra hundar. Hundarna som står modell för några av halsbanden är, Asta 2 år, Ella snart 3 år, Ester 8 månader, Koltinna 8 månader, Gamma 19 månader och Tage 5 veckor.

Se mer på :

http://www.hundringen.se/public_html/staticpages/index.php?page=20111121222221241

3 Responses to “Hundhalsband HUNDRINGEN.se!”

  1. Snygga! Hade det inte varit för att mina grabbar redan hade förverkat hela sin halsbandsbudget för ett bra tag framöver hade vi slagit till på det helsvarta i koskinn. Hade vi inte varit så tråkiga hade det med taxen varit givet, men vi får väl erkänna oss som ganska tråkiga 😉

    Jättekul att få se Gamma, så fin hon är! Hon har verkligen blivit lik Ville nu när hon vuxit lite 😀 Vi önskar ett helt inlägg med bara nya bilder på Gamma!!! Och Koltinna är också jättefint b&t. Mer taxar, helt enkelt!

    Kramar från oss!

  2. Hej, vilka fina halsband på fina hundar! Ser mjuka och sköna ut, men får hålla med Anna… julklappsbudgeten är helt övertrasserad. Milo får nästan lika många klappar som barnen.. Skulle kunna tänka mig Lovisa på Milo… Så kul att se Ella, Milos mamma, så vacker. Förstår att han har att brås på, min snygge hete italienare. Återkommer med bilder inom kort… Och så lille Tage.. tittar på honom varje dag och suktar och trånar, så underbart ljuvlig!
    Kram

  3. Hejsan,

    Säljer du fortfarande halsband?

    Mvh
    Helena

Leave a Reply