Hälsningar från Harry!

augusti 28, 2011

Hej!
 
Nu har vi varit i Uppsala! Ena sonen skulle flytta dit och bilen var så fullpackad att Harry fick ligga i mitt knä hela vägen upp. Urlastning och sedan vidare till Ikea. Vänta utanför i två timmar och sedan tillbaka till studentlyan. Uppackning och slutligen en kort runda sent på kvällen. Dagen efter körde vi hem. Alltså över 120 mil på två dagar. Det blev en del promenerande före hemfärd vilket, som alltid, var jättekul. Hotellrummet var också spännande. Får han bara sova mellan oss bryr han sig inte ett dugg om VAR vi sover.
Den hunden är ett under av glad, trygg tax. Han sov hela vägen dit och likaså hela vägen hem. Utan att gnälla eller pipa en enda gång! Bara go´och gla´kexchokla´.
ALLA är imponerade över hans glada sinne. På hotellet blev han såklart allas kelgris. På stan stoppade främmande människor oss för att de ville klappa och känna på hans päls. Helt galet.
En ständig källa till glädje är han sannerligen! 😀
 
Många hälsningar från oss!
Helen, Harry & Jerker
 

4 Responses to “Hälsningar från Harry!”

  1. Kommer ni på lördag, Helen (och Jerker & Harry)? Vi måste ju bli några taxar som kan visa hur en fest ska se, på taxsättet 😉

  2. Hoppas ni kommer på lördag! 😀

    / Linn o Douglas

  3. Tyvärr kan vi inte, det är kalas här hemma! 🙁 Hoppas det blir fler tillfällen för det skulle vara så roligt att träffa alla, både hundar och människor.
    Ha så trevligt alla! 🙂

  4. ok…

    Någon annan tax som kommer? 😀

Leave a Reply